Gratis verzendingFamilienunternehmen in dritter Generation
Beenmode.nl https://www.kiyoh.nl/beenmode_nl/ https://www.facebook.com/Beenmode/ https://www.twitter.com/Beenmode/
9,3 10 1
25362 beoordelingen
Menu
Thuiswinkel Waarborgfonds

Beenmode reviews

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Beenmode.nl Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Beenmode geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
Veel keuze, snelle levering
Ruime keuze en binnen een dag geleverd. Al meermaals besteld en altijd goede ervaringen
27/09/2022
Beoordeling: 5 / 5
Top service
Per ongeluk verkeerde maat besteld, waardoor de Spanx opkrulde. Had mijn eigen maat besteld, maar blijkt dat je dan beter een maat groter kan nemen? Mocht het broekje zonder moeite omruilen?Goede, snelle, (re)actie? Superservice!
26/09/2022
Beoordeling: 5 / 5
Prima!
Had deels verkeerde maat ingevuld bij bestelling. Ik heb snel een mail gestuurd om dat recht te zetten. Kreeg supersnel een heel vriendelijk antwoord terug dat het geregeld was. Vervolgens kon een bepaalde kleur niet worden geleverd (artikel was in de sale) en kon ik kiezen uit enkele andere kleuren. En toch is dit alles supersnel geleverd!
26/09/2022
Beoordeling: 5 / 5
Mijn 1e ervaring met Beenmode
Snel en keurig bezorgd
26/09/2022
Beoordeling: 4 / 5
snelle levering
Ik kon wat ik zocht makkelijk vinden, sorteren en betalen.
26/09/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Prima website en Beenmode doet wat het beloofd.
Alles verliep zoals verwar.
26/09/2022
Beoordeling: 5 / 5
Goede service!
In het weekend besteld, dinsdag al bezorgd. Mooie stevive verpakking. Supersloffen! Helemaal blij!
25/09/2022
Beoordeling: 5 / 5
Slecht kwaliteit
Heb 3 paar sokken gekocht bij de eerste paar aantrekken gelijk een gat in de sok Slechte kwaliteit
25/09/2022
Beoordeling: 1 / 5
Prima voor elkaar!
Makkelijk te bestellen en snel geleverd.
24/09/2022
Beoordeling: 5 / 5
Goed advies
Ik zocht iets specifiek en kreeg hierbij een goed advies. Erg blij met de kwaliteit en snelle service.
24/09/2022
Beoordeling: 5 / 5
Goede snelle service
Overzichtelijke website, producten snel en netjes geleverd met een persoonlijke boodschap!
23/09/2022
Beoordeling: 5 / 5
Snel
Goed product en zeer snelle levering. Blij mee!
23/09/2022
Beoordeling: 5 / 5
Top service
Alles is top bij Beenmode! Wat een service en wat een fashion steeds weer. Ik ben echt fan en koop er ontzettend graag !!!
22/09/2022
Beoordeling: 5 / 5
perfect, en snelle levering
zie hierboven
22/09/2022
Beoordeling: 4 / 5
Prima te woord gestaan , goede afhandeling
Op mijn vragen werd snel en positief gereageerd.
22/09/2022
Beoordeling: 5 / 5
goed
was voor mij de eerste keer maar vlotte service
22/09/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Snelle levering, goede kwaliteit
Ruime keus, snelle levering en betaalbare kwaliteit. Aanrader dus!
21/09/2022
Beoordeling: 5 / 5
Ik ben zeer tevreden
Ik bestel al jaren. Goed assortiment. Snelle levering. Leuk persoonlijk kaartje. Alleen soms jammer van de verzendkosten.
21/09/2022
Beoordeling: 4 / 5
Erg tevreden
Snelle perfecte levering met een persoonlijk tintje
20/09/2022
Beoordeling: 5 / 5
Goede service en kwaliteit!!
Een super badpak, wat geweldig zit en uitstekend geleverd is!!
20/09/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Uitgebreid assortiment
Heel tevreden
20/09/2022
Beoordeling: 4 / 5
Super!
Snel geleverd, de sokken waren netjes verpakt en ik vond het handgeschreven kaartje super!
20/09/2022
Beoordeling: 5 / 5
Mooie producten en heel snel geleverd
Mooi assortiment en snelle levering
19/09/2022
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering en fijn verpakt
Fijne producten en goede service
19/09/2022
Beoordeling: 5 / 5
Zeer goed
Uitstekend
19/09/2022
Beoordeling: 5 / 5
Top
Snelle levering en kwaliteit producten
18/09/2022
Beoordeling: 5 / 5
Snel en handig geleverd
Snelle levering in een brievenbuspakketje
18/09/2022
Beoordeling: 5 / 5
Super service
Altijd tevreden geweest met de service van Beenmode. Toppers!
18/09/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Super meegedacht fantastisch snelle service
Kind met spalken ivm spasme. Met bellen hebben ze in magazijn gezocht naar goede sokken zonder naden. Veel geduld en super service!
17/09/2022
Beoordeling: 5 / 5
Prima!
Prima!
16/09/2022
Beoordeling: 5 / 5
Mooie producten, prima prijs
Er is erg veel keus, de website is overzichtelijk. De producten zijn van goede kwaliteit en de prijs is prima. Snelle levering!
16/09/2022
Beoordeling: 5 / 5
mijn ervaring
Ben over de gehele afwikkeling zeer tevreden.
16/09/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Geweldig!
Correct advies en goede kwaliteit van het product.
15/09/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Goede service en snel
Duim omhoog
15/09/2022
Beoordeling: 5 / 5
Goed
Prima, bezorgd. Jammer weekend er tussen.
15/09/2022
Beoordeling: 4 / 5
Prima
.
15/09/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Prima webshop, prima service
Duidelijke webshop met directe en duidelijke informatie. levering conform afspraken
15/09/2022
Beoordeling: 4 / 5
Snelle levering en mooi verpakt!
Een zeer ruime keuze en altijd weer mooi verpakt!
14/09/2022
Beoordeling: 5 / 5
Prima product
Snelle levering scherpe prijs
14/09/2022
Beoordeling: 5 / 5
Prima
Mooi stevige panty voor bruiloft. Mooie kleur ook.
14/09/2022
Beoordeling: 5 / 5
Mooie maillots
Snelle levering, mooie maillots, goede prijzen. Heel tevreden!
14/09/2022
Beoordeling: 5 / 5
Goed verpakt
Goed verpakt Netjes en snel door de brievenbus
12/09/2022
Beoordeling: 5 / 5
Super
Top
12/09/2022
Beoordeling: 5 / 5
Prima service
Na een klacht over een artikel, mocht ik dit terugsturen en kreeg ik meteen een nieuw artikel opgestuurd. Top!
09/09/2022
Beoordeling: 5 / 5
Excellent service!
Very satisfied with my purchases. I needed to exchange one of the items and they immediately helped me and sent me a new one at no cost. I also didn?t have to pay the return.
08/09/2022
Beoordeling: 5 / 5
Heel fijn bedrijf
Goede communicatie en snelle verzending
08/09/2022
Beoordeling: 5 / 5
Correcte levering en prima oplossing probleem levering
In eerste instantie was ik teleurgesteld in de levering, na een week had ik nog steeds geen pakketje in huis. Na melding daarvan bij Beenmode.nl werd er adequaat gereageerd en ging men meteen aan de slag om het op te lossen. Het probleem bleek bij Post.nl te liggen. Contact met klantenservice is prettig en netjes verlopen. Pakketje nu in huis en alles in orde.
08/09/2022
Beoordeling: 4 / 5
Prima en snel in huis!
Prima!!!
07/09/2022
Beoordeling: 4 / 5
Super service
Goed telefonisch contact en snelle afhandeling van bestelwijziging. In een woord Top
07/09/2022
Beoordeling: 5 / 5
Écht super !!
Ik had best snel nog een panty nodig voor een bruiloft, en gaf dit aan bij mijn bestelling , hetzelfde uur kreeg ik bevestiging dat deze verstuurd waren ! Volgende dag in huis gekregen, super super blij! Met zelfs nog een leuk persoonlijk kaartje erbij geschreven. Ja, hier word een mens blij van. Bedankt ! Volgende bestelling weer zeker via jullie .
07/09/2022
Beoordeling: 5 / 5
By yunders.de
Betaalmogelijkheden
Familiengeführtes Multimarken-Fachgeschäft für ganz Europa - die Markennamen Beenmode und Yunders gehöuren zu die selben Familie. Yunders repräsentiert unseren internationalen Ehrgeiz und sichert unseren Fokus auf die Zukunft.
Secure SSL Connection
DMCA.com Protection Status

Wir verwenden Cookies
Wir sind gerne für Sie da und tun dies immer mit größter Sorgfalt und Respekt für Sie und Ihre Privatsphäre. Diese Website verwendet Cookies, aber wir arbeiten nicht mit Dritten zusammen, die Ihre Daten missbrauchen. Wenn Sie Fragen haben, lesen Sie unsere Datenschutzbedingungen, rufen Sie uns an oder senden Sie uns eine E-Mail.
Schließen