Gratis verzendingFamilienunternehmen in dritter Generation
Beenmode.nl https://www.kiyoh.nl/beenmode_nl/ https://www.facebook.com/Beenmode/ https://www.twitter.com/Beenmode/
9,3 10 1
25765 beoordelingen
Menu
Thuiswinkel Waarborgfonds

Beenmode reviews

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Beenmode.nl Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Beenmode geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
Beste beentje
Veel keuze, goed verpakt en snelle levering.
30/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering
Snel geleverd
30/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Altijd betrouwbaar en levering op tijd!
Ik heb alleen maar profijt van Yunders, want ik ben altijd verzekerd van passende panties!
30/11/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Uitstekend
Eenvoudig om te bestellen, snelle levering, helemaal tevreden!
30/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Perfecte levering snel en compleet
Bestelling werd zeer geleverd goed verpakt en mooie kwaliteit
30/11/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Snelle service en duidelijke website
De bruine kniekousen van Oroblu zijn moeilijk te krijgen. Beenmode.nl had het product in de webshop en ik had het pakje binnen een dag in huis. Top!
29/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Geweldig!
Snelle verzending en een goede kwaliteit maillot. Top!
29/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Veel keus en goede service
Ik kende de site niet maar ben blij dat ik hem nu gevonden heb. er is veel te kiezen en de levering is snel.
29/11/2022
Beoordeling: 4 / 5
Geleverd zoals verwacht.
Prima
28/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Zoals gewoonlijk perfect
Altijd op tijd en netjes verpakt met het handgeschreven briefje erbij. Of ik nu voor mij of voor mijn vriendin bestel, altijd een vriendelijke boodschap erbij. Top :)
28/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Goed
Pasvorm is goed, prikt niet
28/11/2022
Beoordeling: 4 / 5
een pluim voor jullie
heel snel in huis en mooi verpakt
28/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering
Duidelijke site, snel geleverd!
28/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Zeer goede service, ook al iets niet goed is gegaan.
Mijn bestelling was niet aangekomen. Zonder extra kosten werd de bestelling een tweede keer (via DHL) opgestuurd. Super service!
28/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Mooie site
Super veel keuze van allerlei merken, en een snelle levering
28/11/2022
Beoordeling: 3.5 / 5
Keurig in orde. Binnen aangegeven tijd.
Ook prettig: doos verpakking niet groter dan nodig.
28/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering en keurig verpakt,dus een tevreden klant.
Heel fijn om zo online beenmode te bestellen , in de winkel bij ons op texel niet te verkrijgen. Dus een hele goede oplossing.
28/11/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Snel en correct
De bestelling en levering zijn prima verlopen.
28/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Mooi assortiment, snelle levering en duidelijke communicatie
Mooi ruim assortiment en fijne kwaliteit. Altijd blij met wat ik besteld heb Wanneer er een keer iets onverhoopt niet leverbaar is wordt er snel en duidelijk gecommuniceerd en een oplossing gevonden.
28/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering
Zeer goede service
28/11/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Snelle levering
Snelle Levering
27/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
duidelijke site, vlotte wijze van bestellen en keurige levering !
Precies de kwaliteit van kousen die ik verwachtte.
27/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Zoals het hoort.
Snelle levering
27/11/2022
Beoordeling: 4 / 5
Snel en correct
Mooie producten, snel geleverd.
27/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
prima
Ik had gebeld voor info tav breedte maten wollen sloffen en werd goed geinformeerd. heb ze daarna geleijk besteld en nu ook aan de voeten!
27/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Prima service
Mooie kniekousen,prima service
27/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Grandioos
Snelle service en netjes verpakt voor de brievenbus.
27/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Snel en netjes ingepakt
Snel en netjes ingepakt. Duidelijke pakket info per mail
27/11/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Super
Na een melding van nalevering,een andere kleur sloffen gekozen.Volgende dag bezorgd met een persoonlijke briefje
27/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Prima
Mooie maillots van Burlington. Goede pasvorm. Leuk ruitdesign.
27/11/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Vriendelijk en voortvarend toen de bestelling even niet goed was gegaan
Zeer tevreden
27/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Snelle en goede service
Snelle en goede service
27/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Super snelle service
De prijs van mijn producten lag net iets lager dan bij andere aanbieders en de bestelling kwam super snel, al de volgende dag, binnen!
27/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Geweldig
Mijn pakje snel ontvangen. Sokken waren mooi ingepakt en een persoonlijk geschreven kaartje erbij.
26/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
De levering ging snel
Ik heb nog geen ervaring. Maar ik heb mijn sloffen geretourneerd,en hoop dat de aflevering en de terug gave van het geld snel gebeurd.
26/11/2022
Beoordeling: 2.5 / 5
Perfect!!
Fijne site, goede prijs, snelle levering en goed ingepakt. Kaartje erbij ook nog. Echt topppp. Bedankt team Beenmode:)
26/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Super !
Mooie sokken, snelle levering en dan ook nog een persoonlijk briefje , helemaal TOP !
25/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Top
Snelle bevestiging en vlotte levering. Ruime keuze, ook grote maten. Duidelijke website.
25/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
prima service, goed en snel
prettig en persoonlijk, eerlijkheid werd bijzonder gewaardeerd, toen ik meldde dat ik 3 paar sokken teveel had ontvangen. Ik vond dat uiteraard normaal om te laten weten. Ik kreeg toen een kortingsbon, en vond dat ondanks dat het niet nodig was, heel leuk om te ontvangen!
25/11/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Prima
Wat ik besteld heb komt overeen met de site.
24/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Verkeerde ontvangen
Niet het bestelde ontvangen. Na enige mailtjes wilde ze toch graag uitzoeken waar het mis was gegaan. Dit werd bij mij neergelegd. Tegelijk ik toch echt kan zien wat ik besteld heb. Het is allemaal afgehaald maar vond het niet zo netjes.
24/11/2022
Beoordeling: 2 / 5
Excellent
Presentation package was very good.
24/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Geen echte warme pantoffels
Had gehoopt voor dat bedrag wel lekker warme pantoffels te hebben aangeschaft.
24/11/2022
Beoordeling: 1.5 / 5
Netjes
Snel en netjes bezorgd!
24/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Prima traject van koop tot bezorging van perfecte pantoffels.
Na ervaringen van een familielid met dit product heb ik de keuze gemaakt voor deze pantoffels van Giesswein. je hebt meteen warme voeten ....
23/11/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Ruim assortiment
In tegenstelling tot andere heeft Beenmode.nl voldoende aanbod van hetzelfde merk om uit te kiezen. De verzending was snel (één dag) en de producten waren netjes verpakt.
23/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Goede informatie snel bezorgd
Maattabellen kloppen, goede producten snel bezorgd. Heel fijn!
23/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Prima
Correct afgehandeld
23/11/2022
Beoordeling: 3 / 5
Prachtige sloffen goed verpakt en zeer snel geleverd
Dit worden schitterende sint cadeautjes
22/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Fijne producten en snelle verzending
Fijne producten en snelle verzending
22/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
By yunders.de
Betaalmogelijkheden
Familiengeführtes Multimarken-Fachgeschäft für ganz Europa - die Markennamen Beenmode und Yunders gehöuren zu die selben Familie. Yunders repräsentiert unseren internationalen Ehrgeiz und sichert unseren Fokus auf die Zukunft.
Secure SSL Connection
DMCA.com Protection Status

Wir verwenden Cookies
Wir sind gerne für Sie da und tun dies immer mit größter Sorgfalt und Respekt für Sie und Ihre Privatsphäre. Diese Website verwendet Cookies, aber wir arbeiten nicht mit Dritten zusammen, die Ihre Daten missbrauchen. Wenn Sie Fragen haben, lesen Sie unsere Datenschutzbedingungen, rufen Sie uns an oder senden Sie uns eine E-Mail.
Schließen